ПРИЈАВИ ЗА ДИЖС ЗАКОНИ НОВОСТИ ПРОЕКТИ ИЗВЕШТАИ ПРОГРАМА ИНСПЕКЦИСКИ АКТИ КОНТАКТ/ЛОКАЦИЈА
 
ДИЖС
Неделни извештаи за инспекциски надзори на ДИЖС
Регистар на субјекти на надзор и инспекциски извештаи
Слободен пристап до информации од јавен карактер
Што значи инспекција во животната средина и нејзино спроведување?
Околу проектот
Активности поврзани за проектот
Спроведување на законите за животна средина во ЕУ
Документи и линкови
Media Галерија
Контакти/Локација
Логирање на Basecamp
 
 
 
 
Неделни извештаи за инспекциски надзори на ДИЖС
 

Инспекцискиот совет на 326-тата редовна седница, одржана на 19.10.2023 година, го разгледа и усвои Образецот (tamplate) за Неделен извештај за извршени надзори.

 

Неделeн извештаи за инспекциски надзори на ДИЖС     

Неделен извештај за ИН за период 30.10-03.11.2023

Неделен извештај за ИН за период 06.11-10.11.2023        

Неделен извештај за ИН за период 13.11-17.11.2023

Неделен извештај за ИН за период 20.11-24.11.2023 

Неделен извештај за ИН за период 27.11-01.12.2023

Неделен извештај за ИН за период 04.12-08.12.2023

Неделен извештај за ИН за период 11.12-15.12.2023

Неделен извештај за ИН за период 18.12-22.12.2023

Неделен извештај за ИН за период 25.12-29.12.2023

Неделен извештај за ИН за период 02.01-05.01.2024

Неделен извештај за ИН за период .08.01-12.01.2024

Неделен извештај за ИН за период .15.01-19.01.2024

Неделен извештај за ИН за период 22.01-26.01.2024

Неделен извештај за ИН за период 29.01-02.02.2024

Неделен извештај за период 05.02-09.02.2024

Неделен извештај за ИН за 12.02-16.02.2024

Неделен извештај за ИН за 19.02-23.02.2024

Неделен извештај за ИН за 26.02-01.03.2024

Неделен извештај за ИН за 04-08.03.2024

Неделен извештај за ИН од 11-15.03.2024

Неделен извештај за ИН од 18-22.03.2024

Неделен извештај за ИН за 25-29.03.2024

Неделен извештај за ИН од 01-05.04.2024

Неделен извештај за ИН од 08-12.04.2024

Неделен извештај за ИН од 15.04-19.04.2024

Неделен извештај за ИН од 22.04-26.04.2024

Неделен извештај за ИН од 29.04-03.05.2024 

Неделен извештај за ИН од 06.05-10.05.2024

 
 
 
 
 
 
НОВОСТИ И АКТИВНОСТИ
 
ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2023 За унапредување на 4 (четири) административни службеници во Државниот инспекторат за животна средина
10.4.2023

Државниот инспекторат за животна средина, врз основа на член 48 став ( ...

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 03/2022 За унапредување на 1 (еден) административен службеник
29.12.2022

Државниот инспекторат за животна средина, врз основа на член 48 став 4 од Законот за администрати ...

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 673/2022
21.12.2022
ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 2/2022 За унапредување на 1 (еден) административен службеник
15.12.2022

Државниот инспекторат за животна средина, врз основа на член 48 став 4 ...

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2022 За унапредување на 4 (четири) административни службеници-инспектори
05.12.2022

Државниот инспекторат за животна средина, врз основа на член 48 став 4 ...

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 581/2022 за вработување на 1 државен службеник од група I, подгрупа I во Државен инспекторат за животна средина
26.11.2022