ЗА ДИЖС ЗАКОНИ НОВОСТИ ПРОЕКТИ ИЗВЕШТАИ ПРОГРАМА ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ ИНДУСТРИИ МЕДИА ЦЕНТАР
 
Твининг Програма
Што значи инспекција во животната средина и нејзино спроведување?
Околу проектот
Активности поврзани за проектот
Спроведување на законите за животна средина во ЕУ
Документи и линкови
Media Галерија
Контакти/Локација
Логирање на Basecamp
 
 
 
ЗА ДИЖС
 

Државниот инспекторат за животна средина прави реформи за модернизација и зајакнување на капацитетот на Инспекторатот, преку зголемена отчетност и ефикасност во преземените активности во чекори и подобрување на контактите со јавноста.

Телефон: 02 / 3220-187

 

...
Прочитај повеќе
 
 
ЗАКОНИ
 
Предлог закон за инспекција во животна средина
Предлог закон за инспекција во животната средина ...
Закон за инспекција во животна средина
Предлог закон за инспекција во животна средина За повеќе информации видете ја веб страницата на Еди ...
Закон за инспекција во животна средина
Предлог на закон за инспекција во животна средина За повеќе информации консултирајте ја веб страниц ...
Предлог Закон за инспекција во животната средина
Предлог Закон за инспекција во животната средина ...
 
ДИЖС ИЗВЕШТАИ
 
Службени трошења | Date: 22.06.2018
Отчетност за трошењата на носителите на јавни функции ...
ДИЖС - Организациона структура | Date: 06.05.2015
ДИЖС - Организационен дијаграм и систематизација ...
Документарен материјал | Date: 06.05.2015
Листа на документарен материјал со рокови на негово чување за 2015 година на Државен инспекторат за ...
План на архивски знаци | Date: 06.05.2015
План на архивски знаци за 2015 година на Државен инспекторат за животна средина ...
 
 
МЕДИА
 
Државен Инспекторат за Животна Средина на Република Македонија - Медиа Центар.
 
 
НОВОСТИ И АКТИВНОСТИ
 
Свечено затворање на Твининг проектот„ Поддршка на инспекцијата во животната средина и нејзино спроведување на централно и локално ниво„
20.07.2016

На 20 јули, во хотелот Александар Палас, се одржа Свеченото затворање на Твининг проектот за заја ...

Прес-конференција и информативна сесија во Стопанска комора на Македонија
11.07.2016

Во Стопанската комора на Македонија на 11ти јули, 2016 година, беше одршана прес-конференција на ...

Церемонијата за врачување на лиценци на инспекторите
19.05.2016

На 19 мај 2016 година се одржа пригодна свеченост во Домот на АРМ, каде што на инспекторите од си ...

Состанок со претставници на Инспекциски совет
22.04.2016

На 22ри април, 2016 година, се одржа состанок помеѓу претставниците на Твининг проекто ...

Закон за животна средина
29.01.2016

Предлог на Закон за инспекција во животна средина

За повеќе информации консултирајте ја ...

Работилница: Нацрт Закон за инспекција во животната средина, 19ти ноември, 2015 година
20.11.2015

За време на работилницата која се оджа на 19ти ноември, 2015 година, на претставници н ...